Na duhen më shumë doktorë si ky! (VIDEO)

Sado e veshtire qe te jete procedura e trajtimit te pacienteve, edhe me e veshtire behet kur paciente jane femijet.

Marrja e vaksinave, praktike kjo e domosdoshme per shfarosjen e disa prej semundjeve me famkeqe ne bote, eshte e dhimbshme dhe bezdishme.

Por ky doktor ia arrine qe marrjen e vaksines ta shnderroj ne qejf, duke e “mashtruar” femijen ne menyre thjeshte gjeniale. /MESAZHI/