Njihuni me shqiptarin i cili e ndërtoi ketë Xhami në Kumanovë

Ky 70 vjecar nga Kumanova ka nje histori per te treguar. Ai rrefen se si kane ardhur nga rrethina e Dibres se Shqiperise shume breza me pare, dhe si e kane zhvilluar jeten ne Kumanove tash e disa breza.

Ky bashkatdhetar, i njohur ndryshe si Haxhi Shefketi, ka kontribuuar ne ndertimin e kesaj xhamie ne Kumanove, ku brezat e rinj marrin formimin fetar por edhe kombetar poashtu.

Shikojeni videon dhe binduni pse historia e tij eshte e vecante. /MESAZHI/