Opel Grandland X bëhet me motor të ri dizel

Familja SUV e Grandmaster X është më e pasur për një motor turbo dizel 2.0 litërsh me 177 kuaj fuqi. Agregati i ri është i pajisur me ndërrues automatik prej tetë shpejtësive.

I pajisur me një motor të ri dizel, Grandland X ka 177 kuaj fuqi. Makina nga 0 në 100 km/h përshpejton për 9.1 sekonda dhe është në gjendje të zhvillojë shpejtësi maksimale prej 214 km/h.

Sipas të dhënave të fabrikës, konsumi mesatar i karburantit është nën 5l/100 km. Opel Grandland X me motor të ri dizel në Gjermani kushton 37,320 euro.