Pamjet nga aeroporti i Abu Dabit janë thjeshtë të mrekullueshme

Pamje interesante mund të gjeni në të gjitha aeroportet, por jo të tilla si në aeroportin e Abu Dabit.

Një pjesë e aeroportit është e mbuluar me objekte shumë interesante që me efektin e hijes, japin pamje me tipare islame, të tilla si namazi, xhamitë apo lutjet.

Ky efekt krijohet me ndihmën e dritës/hijes dhe një ekspozitë e tillë është e rrallë. /MESAZHI/

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.