Përleshje fizike mes anëtarëve britanikë të PE-së

Attribution - Non Commericial - No Derivs Creative Commons © European Union 2014 - European Parliament ---------------------------------------- Pietro Naj-Oleari: European Parliament, Information General Directoratem, Web Communication Unit, Picture Editor. Phone: +32479721559/+32.2.28 40 633 E-mail: [email protected]

Mësohet se anëtari i Parlamentit Evropian (PE) nga Partia e Pavarësisë e Mbretërisë së Bashkuar (UKIP), Steven Woolfe, është transferuar në spital pas një përleshjeje që ka ndodhur gjatë takimit mes pjesëtarëve të partisë në Strasburg të Francës, raporton Anadolu Agency (AA).

Lideri i Partisë UKIP i cili njihet për pikëpamjet e tij kundër Bashkimit Evropian (BE) dhe migrantëve, Nigel Farage, në një deklaratë në lidhje me zhvillimet, theksoi se anëtarët PE-së nga UKIP janë transferuar në spitale pas përleshjes që ka ndodhur mes tyre në Strasburg të Francës ku po zhvillonin një takim.

Duke theksuar se gjendja shëndetësore e Woolfe është “serioze”, Farage tha se “Ndihem thellësisht i pikëlluar nga humbja e ndjenjave dhe transferimi në spital i Steven Woolfe, nga mosmarrëveshja që ndodhi gjatë mbledhjes së anëtarëve të PE-së nga UKIP këtë mëngjes.”

Njoftohet se 49-vjeçari Woolfe është dërguar në një spital në Strasburg.