Promo Kandili 2023

Edhe këtë vit, Mesazhi sjell për ju emisionin special “Kandili”, për nder të muajit të mëshirës, Ramazanit.
Çdo natë në shoqëri me hoxhallarë të nderuar nga Kosova dhe diaspora, me tema të larmishme e me interes për ndjekësit tanë.
Ramazan të begatë, e shikim të këndshëm!

#ramazani2023