Protesta të dhunshme në Indi, të paktën 7 të vrarë

Të paktën shtatë vetë janë vrarë në Indi gjatë protestave të ashpra kundër dskriminimeve apo ndarjes së padrejtë në kaste. Përleshjet ndërmjet autoriteteve dhe protestuesve shpërthyen sot në mesditë.

Dalitët, kasta më e privilegjuar e vendit, thonë se gjykata supreme muajin e kaluar dobësoi mbrojtjen e tyre.

Vendimi e bëri të vështirë ndjekjen e zyrtarëve të akuzuar për diskriminim ndaj anëtarëve të tyre. /MESAZHI/