PUSHUES BËNI KUJDES NË DURRËS; MUND TË JU KAFSHOJË PITBULLI


Ky skandal ndodhi dje në qendër të Durrësit. Në qytetin që aktualisht janë duke pushuar qindra bashkëatdhetar nga trojet tona; Nje betejë e dhimbshme ku një qen Pitbull qe e kishte i zoti perdore kafshon një qen rruge dhe nuk e lëshon!

Një qytetar nga Durrësi e poston këtë video në profilin e tij në fb duke iu lutur të gjithë miqve të tij që ta bëjnë sa më shumë share me qëllim të sensibilizimit të organeve kompetente që të merren seriozisht me paralndalimin e ndonjë katastrofe me njerëz në qytetin bregdetar.