REL: A ka shpresë për palestinezët?

 

Benjamin Netanyahu, në 12 vjetët e fundit, ka qenë fytyra e kombit izraelit. Çfarë do të thotë për paqen me palestinezët largimi i tij dhe ardhja në pushtet e Naftali Bennettit?