Renovim i jashtëzakonshëm për vetëm 58 minuta (Video)

Kemi pasur mundësi që përmes tv-show të ndryshëm të hasim renovime të ndryshme, por kjo ndodhë në një shpejtësi ektreme, me një ekip poashtu ekstrem.

Renovimi i këtij apartamenti të vogël kërkon tej mase punë, pasi është në gjendje të mjerueshme.

A mund ta paramendoni se ky apartament ndonjëherë mund të vie në vete, të ndryshohen mobilet dhe të shndërrohet në një apartament fantastik??? Shikojeni dhe binduni! /MESAZHI/