Sa më parë përdorni këto katër lloje të erëzave

Katër nga erëzat që duhet t’i përdorni në gatimet tuaja! Të pasura me vlera medicinale dhe me veti të forta shëndetësore. Mësoni disa fakte që nuk duhet t’i humbisni rreth tyre

Kanella ka efekt antidiabetik pasi ndihmon në uljen e sheqerit në gjak

Anasoni ndihmon në parandalimin e trombozës ,për shkak të vajit esencial të anetholit.

Anasoni ndihmon në parandalimin e trombozës .
Për shkak të vajit esencial të anetholit.

Arrëmyshku ështe efektiv në prandalimin dhe shpëerbërjen e gurëve në veshkë