SHBA, ofendohet rëndë Michelle Obama

Pamela Taylor, drejtoreshë e Agjencisë për Zhvillim dhe Bashkëpunim në qytetin Clay, në rrjetin social Facebook në mënyrë të paskrupullt ka komentuar fitoren e Donald Trump në zgjedhjet presidenciale në SHBA.

“Do të jetë bukur në Shtëpinë e Bardhë të shohim një zonjë vërtetë elegante dhe të bukur. Më është besdisur kur shoh majmunin me taka”, ka shkruar, shefja e agjencisë lokale për zhvillim. Ndërsa kryeshefja e qytetit Clay, Beverly Whaling ka komentuar “Pamë, më zbukurove ditën”.