Shembet ndërtesa në Mumbai, dyshohet për dhjetëra viktima

Të paktën shtatë persona kanë vdekur dhe më shumë se 30 të tjerë mbeten të bllokuar nën rrënoja, pasi një ndërtesë u rrëzua në Mumbai të Indisë. Rrëzimi i ndërtesës erdhi pas shirave të rrëmbyeshëm. financiare të Indisë.

Ndërtesa ndodhej në lagjen Dongri të Mumbai, një zonë plot me rrugë dhe blloqe të ngushta, të vjetra gati një shekull.

Reshjet kanë bllokuar një pjesë të madhe të Indisë, ndërsa në mbarë rajonin kanë shkaktuar më shumë se 1000 viktima. /MESAZHI/