Shqiptarët e Turqisë festojnë 11 vjetorin e pavarësisë së Kosovës

Me një aktivitet të organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, përkatësisht Qendra Kulturore në Stamboll dhe Komuna e Kyçykçekmexhes, shqiptarët e Turqisë kanë shënuar 11 vjetorin e pavarësisë së Kosovës. Në këtë aktivitet mori pjesë edhe zëvendësministri i MDIS-së, Faruk Nura, i cili u shpreh i emocionuar që feston 11 vjetorin e shtetit bashkë me shqiptarët e Turqisë. Ai i falënderoi shqiptarët për kontributin e dhënë në shtetbërjen e Kosovës. Nura po ashtu falënderoi edhe shtetin mik të Turqisë për ndihmën e dhënë si para, gjatë dhe pasluftës për vendin tonë.