Shtyhen zgjedhjet lokale palestineze

Gjykata e Lartë Palestineze e Drejtësisë ka njoftuar se ka shtyrë zgjedhjet lokale që planifikohej të mbaheshin më 8 tetor në Bregun Perëndimor dhe Rripin e Gazës, raporton Anadolu Agency (AA).

Sipas shtypit palestinez, Gjykata e Lartë Palestineze e Drejtësisë në Ramallah ka marrë vendim për shtyrjen e zgjedhjeve lokale që planifikohej të mbasheshin në Brengun Perëndimor dhe Rripin e Gazës më 8 tetor.