Statistikat: Kosova shumë më e mirë se Finlanda

Kosova ka merituar fitoren në ndeshjen në Finlandën.

Këtë më së miri e tregojnë statistikat e ndeshjes, ku shihet se si Kosova e dominoi Finlandën, dhe barazimi 1:1, nuk ishte i merituar për Përfaqësuesen që drejtohet nga Albert Bunjaki.
statt