Syneti që nuk duhet harruar, ide për shkëmbim dhuratash! (FOTO)

Ti japim dhurata njëri-tjetrit është synet, dhe dihet që dhurata asnjëherë nuk refuzohet. Ndonjëhere kushtet ekonomike bëjne që dhuratat të jenë më të rralla, por ato janë shumë të dashura edhe kur janë modeste.

Një lloj i vecantë i dhuratave është ai mes gruas dhe burrit. Sado që ata janë dhurata me e mirë për njeri-tjetrin, edhe dhuratat shtesë janë tejet të mirëseardhura.

Dihet mirë se gratë i duan shumë dhuratat, por edhe janë me kreative kur vie puna t’a gëzojne dikë me to. Më poshte i gjeni disa ide kreative për dhurata, e vecanërisht për ciftet e reja muslimane. /MESAZHI/

  1. Filxhana të mëdhenj me mbishkrimin: Unë jam gjysma e fesë së tij, dhe Une jam gjysma e fesë së saj… Mugs.jpg
  2. Byzylyk per gruan tuaj dhe nënën e fëmijëve tuajImage result for creative gifts muslims
  3. Tespih me perla të bukuraMuslim mom gift tasbih tasbeeh misbah  - Swarovski pearlescent beads with blush pink crystals - Ramadan Eid gift
  4. Fletore për shënime që fillon me “Bismilah” Bismillah Notebook A5 Notebook Planner Islamic Journal5. Kaligrafi e bukur në kornize ku shkruan “Elhmadulilah”Alhamdullilahi rabil alameen-[All] praise is [due] to Allah , Lord of the worlds.  These are three different designs of this painting.All are6. Mund ti beni burrit tuaj dhuratë këtë bluzë. Do ta pelqej. I'm going to buy Raiden this lmao let's hope he takes after his daddy and not me7. Mbajtese per Kur’anin FamelarteRelated image8. Ore me ezan per burraImage result for islamic gifts