Ballina Etiketimet Dhuna në Kuvend

Etiketim: Dhuna në Kuvend

Çfarë ndodh nëse hani myk aksidentalisht?

0
Myku mund të shfaqet kudo – në krijuesin e kafesë, koshin tonë të plehrave, dyshekun tonë – dhe më shpesh, rreth ushqimit tonë. Të gjithë...