Tahiri: Marrëveshja me Serbinë i jep fund përdorimit të tabelave “proba”

Ministrja për Dialog, Edita Tahiri, ka theksuar se marrëveshja me Serbinë për tabelat e automjeteve, do t’i jap fund përdorimit të tabelave “proba”.

Tahiri në Kuvendin e Kosovës ka thënë se kjo marrëveshje lehtëson qarkullimin në mes dy vendeve dhe u jep fund tabelave ilegale.