Tani Google ju tregon Kiblën (Foto, app)

Google ka hapur një aplikacion për t’ju ndihmuar të gjeni Kiblën – drejtimin për ta falur namazin.

Shfrytëzuesit e telefonisë celulare tani mund ta dijnë edhe më saktë drejtimin e Kiblës duke përdorur këtë app. Përdoruesve u kërkohet të lëvizin telefonin e tyre për të kërkuar Kiblën dhe kur ata t’a kenë përballë Meken, shihet një ilustrim i Qabesë së Shenjtë.

Aplikacioni mund të shkarkohet edhe në versionin e desktopit. Mund ta downloadoni ketu: https://qiblafinder.withgoogle.com/intl/en/desktop

/MESAZHI/