“Të gjitha palët” kanë kryer krime lufte në Jemen – Kombet e Bashkuara

Të gjitha palët në konfliktin në Jemen kanë kryer krime lufte, sipas një raporti të ri të hartuar nga ekspertët e OKB.

Në raport, ata tregojnë për krime të mundshme në të gjitha anët ndërmjet periudhes se marsit 2015 dhe qershorit të po atij viti.