Te gjithë hanë por jo Barani… ZDF me dokumentar për 12 vjecarin gjerman që agjëron

E merrni dot me mend qe nje djalosh 12 vjecar te kete vullnetin per te agjeruar ne nje ambient krejt i vetem?

Keshtu ka kurajon 12 vjecari gjerman me prejardhje muslimane, Barani, i cili ka vullnet te palekundur per te agjeruar.

Pavaresisht oreve te gjata mesim dhe kohes se nxehte, Baran meson, luan, dhe del me shoket. Pervec ketyre, agjeron dhe ndjehet i bindur ne vendimin e tij. Shikojeni dokumentarin e bere vetem per te nga ZDF. #shperndaje #/MESAZHI/