Të rinjtë serbë nuk e duan Vuçiqin, vazhdojnë protestat “kundër diktaturës”

Studentët dhe nxënësit e shkollave të mesme kanë protestuar sot për shkak të zgjedhjeve presidenciale në Serbi.

Protesta po mbahet ‘kundër diktaturës’ nga shumë të rinj të Serbisë të pakënaqur me zgjedhjen e Aleksandar Vuçiqit president, transmeton lajmi.net.

Protesta rinore sot është mbajtur në Çaçak ndërsa iu kanë bashkuar edhe profesorë individual.

Nëpërmes rrjeteve sociale qytetarë të shumtë kryesisht të rinj kanë paralajmëruar vazhdimin e protestave