Tërmet i fuqishëm në Tiranë dhe Bulqizë

Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë dhe Bulqizë.

Lëkundje të forta tërmeti u regjistruan pak minuta më parë në kryeqytet.

Magnituta e tërmetit ishte 3.6 me epiqendër 16 km në perëndim në Bulqizës dhe 23 km në verilindje të Tiranës.

Thellësia e tërmetit ishte 10 km.

Deri më tani nuk dihet nëse ka dëme materiale në zonat pranë epiqendrës.