Veprimet ofenduese të supermarketeve për Ramazan (FOTO)

Shumë supermarkete në mbarë botën japin promovime të veçanta gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit për klientët e tyre muslimanë. Por siç do ta shihni më poshtë, ndonjëherë ato dështojnë! Marketet jane kryesisht ne Britani, ku numri i myslimaneve eshte mjaft i madh.

Ashtu si në këtë rast kur shtëpia e blerjeve “Morrisons” ekspozon verën tek hapërsia “Stoku për Ramazan”.

morrisons ramadan wine

Ose kur marketi Safeway’s ishte duke shitur mish derri te tymosur nën shenjën ‘Furnizohuni ketu per Ramazan’.safeway-ramadan-pork

Dhe po i njejti dyqan kishte bere zbritje per birra si pjese e ofertes se tyre per Ramazan.
Carlsberg Beer Ramadan Sale

1 plus 1 gratis…. Kjo oferte eshte edhe me qesharake!special offer

Marketi Shaw’s and Star Market ua uroi myslimaneve ramazanin ne ambalazhin e mishit te derrit!

ramadan_pork

Dhe e fundit, patatinat e Pringles erdhen me reklame te vecante Ramadan Mubarak, por harruan se kishin ekspozuar patatina te tymosura me pershture derri!

Pringles Tesco

/MESAZHI/