Veseli përshëndet sulmet e SHBA-së në Siri

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka përshëndetur sulmet ushtarake që ka ndërmarr presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump në Siri.

Ai deklaroi në emisionin e mëngjesit në RTK se sulmi i SHBA-së në Siri na kujton vlerat që ka ky vend për njerëzimin.

Veseli tha se vendimi i presidentit amerikan Donald Trump është tipik i një lideri që dëshmon se SHBA janë në mbrojtje të gjitha vendeve ku diktatorët dhunojnë vlerat dhe cenojnë të drejtat elementare të njeriut.

Ai tha se ky vendim i SHBA-së është mesazh se bota po ecën në rrugën e duhur.