Vetëm 2 minuta në ditë: Metoda japoneze që djeg dhjamin e barkut!

Jemi këtu sot për t’ju treguar një metodë japoneze, që do t’ju ndihmojë të hiqni kilet e tepërta rreth barkut dhe të tonifikoheni sa më shumë.

Metoda u zbulua nga një aktor japonez, Miki Ryosuke, i cili humbi 13 kilogramë në zonën në fjalë, për vetëm disa javë. Në fakt është interesante mënyrë si Ryosuke u njoh me këtë metodë; mjeku ia kishte sugjeruar si ushtrim për dhimbjen e shpinës.

Gjëja më fantastike është se ky ushtrim zgjat dy minuta, ju duhen vetëm dy minuta nga dita juaj për të bërë mrekulli.

Si funksionon metoda:

I gjithë sekreti fshihet te frymëmarrja: merrni frymë për 3 sekonda dhe më pas nxirreni për 7 sekonda. Dhjami konsiston në oksigjen, karbon dhe hidrogjen. Kur oksigjeni që ju merrni arrin në qelizat e këqija i ndan ato në karbon dhe ujë kështu që sa më shumë oksigjen të përdorë trupi, aq më shumë dhjamë tretet.

https://www.youtube.com/watch?v=TICvTGwmOTk