Qindra të plagosur në Rripin e Gazës – FOTO

Më shumë se 160 palestinezë janë plagosur në përleshjet e dhunshme me forcat izraelite në Rripin e Gazës.

Popullsia në Bregun e Okupuar Perëndimor po përballen gjithashtu me trazira, protesta dhe sulme të njëpasnjëshme nga forcat okupuese.

Ditët e fundit kanë nisur greva në të gjitha burgjet ku gjenden palestinezët. Më shumë se 1000 persona janë në grevë, ndersa me shume se 6000 palestinez jane ne burgjet izraelite. Shume prej te burgosurve jane pa urdher gjykate, dhe te mitur./MESAZHI/