Hoxhë Rexhep Qerkezi – Jeto me të vertetën, vepro me të vertetën dhe vdis me të vertetën (VIDEO)

Hutbe e mbajtur në xhaminë e Obiliqit
Tema: Jeto me të vertetën, vepro me të vertetën dhe vdis me të vertetën
Ligjërues: Hoxhë Rexhep Qerkezi