Interesim i madh i drenicasve per te falur Bajramin

Xhamia ne Arllat te cilen e shfrytezon edhe Negroci ishe e vogel per ti zene te gjithe falesit e Bajramit.

Kolona e automjeteve ishe me kilometra e gjate ne mungese te nje parkingu te madh afer xhamise.

Qytetaret pasi falen Bajramin uruan njeri tjetrin per paqe, solidaritet dhe tolerance.