9 modele të reja Jeep-i deri në vitin 2022

Jeep ka njoftuar se deri në vitin 2022 do të nxjerrë në treg 9 modele të reja.

Marka do të prezantojë në vitet në vijim një SUV të ri, një Jeep Compass të rimodeluar dhe një Renegade të ri.

Gjithashtu, Jeep-i ka bërë me dije se në 5 vitet e ardhshme modelet e makinave me naftë do të zëvendësohen me makina me benzinë dhe elektrike.