A e dini se?

  • Ajnshtajni deri ne moshen 9-vjeçare nuk fliste normalisht.
  • Nje shqiponje mund ta shohe prejen e saj qe 3000 metra larg.
  • Kuajt mund te qendrojne deri ne 1 muaj ne kembe.
  • Nuk mund te teshtish pa i mbyllur syte.
  • Nje njeri qesh mesatarisht 13 here ne dite.
  • Ne trupin e nejriut muskuli me i forte eshte gjuha.
  • Pavaresiht nga madhesia dhe trashesia nje flete nuk mund te paloset me teper se 9 here.
  • Femrat i perpelitin syte 2 here me shume se meshkujt.
  • Nje ari i rritur mund te vrapoje po aq shpejt sa nje kale.