Aeroplanët ushtarakë të Serbisë fluturojnë afër Gjilanit (Video)

Disa aeroplanë ushtarak të Serbisë sot kanë kaluar mbi Preshevë.

Kjo gjë i ka frikësuar banorët shqiptar atje, sipas të cilëve kjo ka ndodhur për herë të parë që nga lufta.

Në disa video dhe fotografi të siguruara nga Mesazhi.com, shihen aeroplanët ushtarak të cilët kanë kaluar mbi Preshevë, afër kufirit me Kosovën.

Banorët atje e kanë quajtur provokim të Serbëve ndaj pakicës shqiptare atje. Sipas tyre që 20 min aeroplanët janë sjell mbi Preshevë.