Alarm për bombë në Shtëpinë e Bardhë

Në Shtëpinë e Bardhë, ku qëndron Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe familja e tij u përjetua panik bombe.

Sipas lajmit të CNN International, një person që afrohej me makinë drejt pikës së kontrollit në hyrje të Shtëpisë së Bardhë tha se kishte bombë në Automjet. Policia arrestoi personin në fjalë.

Me arrestimin e të dyshuarit u rritën edhe masat e sigurisë dhe disa rrugë dhe rrugica u mbyllën për trafikun.

Deri më tani nuk është bërë një deklaratë zyrtare në lidhje me gjetjen apo jo të bombës në automjet.