Ambasadat, vizat për punë dhe rregullat për udhëtime nga Gjermania

Gazetari Bahri Cani

 

Pandemia Corona po zbutet, gjendja po përmirësohet. Hapen ambasadat, po kush mund të udhëtojë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veirut…? Kur fillon dhënia e vizave Shengen? E kur do të bëhen terminet për viza pune? Cilat janë rregullat për Shqipëri e Maqedoni të Veriut, e cilat për Kosovë?