Anijet luftarake ruse do të kryejnë stërvitje ushtarake në Detin e Zi

Në një deklaratë të bërë nga Ministria ruse e Mbrojtjes, është dhënë informacioni se “Më shumë se 20 luftanije hynë në zonat e përcaktuara në Detin e Zi për stërvitjen ushtarake”.

Më 24 janar u njoftua se 20 luftanije ruse kishin hyrë në Detin Baltik për stërvitje ushtarake.

Në deklaratën e bërë nga ministria më 20 janar, u raportua se marina ruse do të kryejë stërvitje ushtarake në seri në janar dhe shkurt në të gjitha rajonet ku janë “problematike”. /trt