Bllokohet rruga Ballaban – Orllan, nga rrëshqitja e dheut (Foto)

Për shkak të reshjeve të fundit të shiut dhe borës ka rrëshqitur dheu në rrugën Ballaban-Orllan, duke bllokuar qarkullimin e rrugës.

Fotografitë janë publikuar nga banorët lokal të këtyre fshatrave, ku kanë treguar se dheu ka rënë në rrugë dhe kalimi me vetura nuk mundet të ndodhe.

Këto fshatra shtrihen afër liqenit të Batllavës, regjion i Komunës së Podujevës.

28471916_2107257229504493_8999580105144272116_n28576865_2107257162837833_4521575339645898532_n