BMW kundër Audi në borë: Cila fiton? – video

Audi kishte aktiv sistemin kundër rrëshqitjes, ndërsa shoferi i BMW e kishte fikur atë, cili mendoni se do të jetë fitues

Në vidoen më poshtë shihen dy vetura njëra Audi dhe tjetra BMW të lidhura nga prapa me litarë duke provuar se cila do ta mundë tjetrën në tërheqje./abcnews.al