Bota e shthurur e Oxford dhe Cambridge

Ato njihen kudo në botë si dy prej Universiteteve më të mira dhe më prestigjozë, ndaj edhe tarifa e studimit në Oxford dhe Cambridge nuk është e përballueshme nga të gjithë.

Por pavarësisht emrit të madh që ato mbartin, çfarë ndodh me studentët jashtë dyerve të Universitetit duket se edhe këto institucione të mëdha nuk mund t’i kontrollojnë.

Britanikja “The Sun” ka publikuar disa foto të siguruara nga studentë të këtyre Universiteteve, ku dallohet edhe “shthurja” e disa prej studentëve,  shumica e të cilëve fëmijë të pasanikëve britanikë.