Buzëqeshje në fytyrat e sirianëve të Halepit [foto]

 

Ndonëse pjesë të shumta të qytetit sirian, Halep, janë të pushtuara dhe po përjetojnë tmerrin, disa zona të këtij qyteti janë në dorën e Qeverisë siriane dhe si duket atje u është kthyer gëzimi në fytyra të mbijetuarve.

Agjencia e lajmeve Reuters ka publikuar disa fotografi të këtyre zonave ku qytetarët, edhe përkundër rrënimeve dhe humbjeve të shumta, shihen të buzëqeshur e shkrepin “selfie” para gërmadhave të ndërtesave të dikurshme historike.