Studim nga Universiteti i Chicagos: Ndotja e ajrit, faktori numër një që po merr...

0
Ajri i ndotur ka dalë të jetë më i rrezikshëm për shëndetin se pirja e duhanit, nga dora e parë, thotë studimi nga Indeksi...

Akademikja maqedonase pranon Islamin

0
Sllavica Jakimovska, anëtare e stafit akademik në një universitet në Maqedoni, pranoi fenë islame. Jakimovska, ligjëruese në Universitetin Evropian në Maqedoni, ka shkuar në...

Studim: 10 faktet shokuese rreth homoseksualizmit dhe LGBTI-së !

0
Dr. Abdul Hamid Kudah (specialist i sëmundjeve virusale) Në Perëndim me gjuhën e tyre thonë: “ Zoti e krijoi Adamin dhe Evën dhe jo Adamin...