Çfarë i ndodh trupit nëse konsumoni çdo ditë vaj peshku?

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, rreth 1/3 e të gjitha vdekjeve janë të lidhura me sëmundjet kardiovaskulare.

Megjithatë, shumica e banorëve të Rusisë nuk kanë dëgjuar kurrë për problemet e zemrës. Sekreti është në një produkt që të gjithë kanë dëgjuar për vaj peshku.

Vaji i peshkut përmban acide yndyrore të pazëvendësueshme si omega-3 dhe omega-6 që ndihmojnë në mbajtjen e zemrës dhe të enëve të shëndetshme.

Por kjo nuk është përfitimi i vetëm nga ky vaj, të mira tjera janë si të menduarit bëhet më fleksibili dhe i shpejtë, sistemi imunitar bëhet më i fortë, energjia është më e madhe, do të jetë më e lehtë për t’u përballur me stresin etj.

Ky vaj është mirë të konsumohet sidomos gjatë stinës së dimrit.