Clinton fajëson portalet maqedonase për humbjen e saj

Kandidatja për kryetare të SHBA-ve, Hillary Clinton, ka deklaruar se shpërndarja e lajmeve të rreme për të nga portale interneti nga Maqedonia, kanë ndikuar në humbjen e saj në nëntorin e vitit të kaluar, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në një aktivitet në California, kandidatja Clinton foli për arsyet e humbjes, siç thotë, të papritur të saj, ku në fushatë u përball me akuza për korrupsion me taksa nga kompani të jashtme dhe shërbime.

Ajo theksoi se hakerë nga Rusia i kanë lexuar porositë e saj në e-mail dhe i kanë shpërndarë përmes portaleve të regjistruara në Maqedoni.