Dieta me kafe

90 për qind e grave ankohen për shkak të peshës së tepërt pas lindjes, ndërsa vajzat e reja ballafaqohen me probleme tjera, si pasojë e mosfunksionimit të rregullt hormonal.

Por nuk do të thotë që nga këto probleme vuajnë vetëm  gratë, janë edhe burrat ata që kanë probleme me peshën.

Përkundër trajtimeve të shumta dhe ushtrimeve të shpeshta, disa persona nuk ia dalin që të kthejnë trupin e tyre në formë të përsosur.

Dieta që j`u sjeliml sot mund të ju ndihmojë të trajtoni këtë problem që po kthehet në shqetësim për shumë njerëz në botë.

Shumica e njerëzve e pelqejnë kafen për shkak të përfitimeve shëndesore që ka dhe preferojnë që ta konsumojnë në mëngjes, në mënyrë që të kenë një ditë sa më energjike.

Kafja ndihmon në përshpejtimin e metabolizmit dhe një kafe në mëngjes do të ju ndihmojë që të humbi peshë sa më shpejt. Mëgjithatë, dieta me kafe përbën edhe tre përbërës tjerë që të arrijë suksesin e duhur.

Për këtë dietë ju nevojiten:

1 lugë e vogël xhenxhefil

¾ filxhan vaj kokosi

½ filxhan mjaltë

Përzieni të gjithë përbërësit në mikser dhe masën homogjene e ruani në frigorifer. Këtë përzierje ja shtoni kafës suaj për çdo mëngjes. Pas pak kohe do të filloni të shikoni rezultatin./Mesazhi/