Dietë e lehtë me dy ditë regjim

Kjo është dieta e njohur me emrin “dieta 2 ditore”. Ajo çka e bënë të veçantë këtë dietë nga dietat e tjera është se ju mund të ushqeheni normalisht për 5 ditë të  javës, ndërsa për 2 ditë të tjera ju duhet të respektoni një regjim ushqimor.

Përcaktimi i këtyre dy ditëve varet krejtësisht nga ju, megjithëse rekomandohet të zgjidhni ditën e fundit të javës dhe ditën e mërkurë.

Gjatë këtyre dy ditëve ju duhet të hani vetëm fruta, premie organike dhe pak mish të bardhë pule (në drekë). Esenca është që ju të mos merrni më shumë se 650 kalori gjatë ditës. Ju gjithashtu duhet ti shmangi karbohidratet.

Dr. Michelle Harvie dhe Tony Howell – autorët e dietës theksojnë se dieta e tyre përveç që ndikon në humbjen e peshës, ajo njëkohësisht është shumë e shëndetshme dhe sjell rezultate të shpejta për ata të cilët e respektojnë atë./Mesazhi/