Dobësohuni duke kombinuar çajin me qumësht…

Jeni adhurues i çajit apo qumështit? Nëse po dhe po përpiqesh të humbësh disa kilogramë shtesë, kjo është dieta ideale për ju. Është një program i mahnitshëm shumë i njohur nga njerëzit britanikë. Një dietë e cila përgatitet duke kombinuar çajin me qumësht.

Rekomandohet që të zgjidhni çajin e gjelbër ose të zi. Ky kombinim i fuqishëm vepron si një bombë detoksifikuese që mund të pastrojë trupin tuaj nga toksinat dhe të stimulojë procesin e djegies së dhjamit.

Megjithatë, është e rëndësishme që ju të dini se kjo dietë nuk duhet të bëhet më shumë se dy herë në muaj. Raporti i qumështit dhe çajit duhet të jetë 50:50. Konsumojeni këtë pije të fuqishme 20 minuta para vaktit të ngrënies.

Kujdesuni që të konsumoni ushqime që përfshijën fruta dhe perime. Ky kombinim do t’ju ndihmojë të humbni peshë, të pastroni trupin tuaj dhe të përmirësoni shëndetin tuaj të përgjithshëm./Mesazhi/