Dubai bëhet qyteti i parë në botë me “fontin” e vet të Microsoft

Dubai është bërë qyteti i parë në botë që ka “fontin” e vet, ka lajmëruar qeveria të dielën.

Ky lloj shkrimi që quhet “Dubai font”, vjen në versionin Arab dhe Latin dhe do të jetë i lejueshëm në 23 gjuhë.

Ai thuhet se është bërë në bashkëpunim me Microsoft dhe do të mund të përdoret në Microsoft Office për 365 përdoruesit anembanë botës.