Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël -Emisioni Kandil

Emisioni #KANDILI
Moderator: Hamit Kamberi
🔴LIVE
Sonte nga ora 21:00

Tema e sontme është Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël e Mysafir: Hoxhë Ferid Piku nga Tirana dhe Hoxhë Hasan Baftijari nga Shkupi

www.mesazhi.com