I emëroi vet, por Kryeministri nuk i njeh zëvendësministrat e tij (VIDEO)

Duke folur për punën e tij në qeveri në 100 ditë, Kryeministri Ramush Haradinaj u pyet nga Jeta Xharra edhe për emrat e zëvendës ministrave të tij.

Prej 10 emrave sa është pyetur, Haradinaj i ka njohur vetëm 3 prej tyre.

Deri më tani, Haradinaj u ka dhënë vendimet për punë rreth 70 zëvendës ministrave të qeverisë së tij, duke e bërë këtë çëdhyje ndër më të përqeshurat në këtë vit.

Lexoni më poshtë pyetje e Jeta Xharrës dhe përgjigjet e Ramush Haradinajt gjatë intervistës së tij përemisionin “Jeta në Kosovë”:

A e dini kush është Kurtan Kajtazi?

Jo.

Fatir Berzati?

Kam dëgju për to, e di që është njo prej zëvendës ministrave.

Bajrush Sezairi, noshta e din?

Jo.

Abdy Ymeri?

Jo.

Faruk Nura ?

Po.

Resul Makreshi?

Jo.

Magbule Shkodra?

Po.

Qazim Rrahman?

Jo.

Milazim Gashi?

Po.