Erdoğan: Nuk do të lejojmë që FETO t’i helmojë marrëdhëniet midis Turqisë dhe Shqipërisë

Erdoğan: E konsiderojmë detyrë forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve me Shqipërinë.

Erdoğan: Nuk do të lejojmë që FETO t’i helmojë marrëdhëniet midis Turqisë dhe Shqipërisë.

Rama: Pamë vullnet të fortë për të hapur faqe të re në raportet Shqipëri-Turqi

Erdoğan: Planifikojmë rritjen e investimeve në fushën e infrastrukturës dhe turizmit në Shqipëri. Parashohim zhvendosjen e bashkëpunimit ekonomik në një dimension të ri.

Presidenti Erdoğan njofton ndërtimin e një spitali në Shqipëri me mbështetjen e Turqisë.